De Bodhicharyavatara, A Guide to the Bodhisattva's Way of Life, met Ven. Trinlay Rinpoche

3-daagse retraite

Registraties zijn gesloten

Ven. Trinlay Rinpoché is een geleerde en meester in de contemplatieve traditie van de Karma Kagyü-orde. Meer dan twintig jaar lang heeft hij de onderrichtingen van vele belangrijke meesters gevolgd: opgevoed als zijn eigen zoon door de zeer eerbiedwaardige Kalu Rinpoche (1904-1989), ontving hij van hem, evenals van Zijne Heiligheid de 14e Shamarpa (1954 - 2014), de instructies en inwijdingen van de Kagyü-, Nyingma-, Shangpa-, Kadam- en Sakya-lijnen van het Tibetaans boeddhisme.    Lire plus ...

Le Bodhicaryavatara est un texte célèbre du Bouddhisme Mahayana ; il est considéré comme un guide inspirant et profond du mode de vie du bodhisattva.

De Bodhicaryavatara zou zijn geschreven door de Indiase boeddhistische geleerde en wijsgeer Shantideva in de 8e eeuw na Christus. Shantideva was een monnik die leefde in het klooster van Nalanda, een van de beroemdste centra van boeddhistische studie in het oude India. De Bodhicaryavatara is sindsdien een van de meest invloedrijke teksten in het Mahayana-boeddhisme geworden en wordt door boeddhisten over de hele wereld bestudeerd en beoefend.

Lire plus ...

Programma 

Contribution :

Tarif membre : Prix par jour sans logement € 75 (lunch inclus) - € 348  chambre avec salle de bain partagée - € 391  Studio avec salle de bain privée. Tout inclus.

Tarif non-membre : Prix par jour sans logement € 106 (lunch inclus) - € 488 chambre avec salle de bain partagée - € 543 Studio avec salle de bain privée - tout inclus.

Je deviens membre pour soutenir l'Institut et pouvoir profiter du tarif membre 

De betaling ter plaatse dient vermeden, en indien toch noodzakelijk dan enkel met Bancontact.

 Ik doneer

DATUM EN UUR
vrijdag
8 september 2023
Begin- 10:00
zondag
10 september 2023
Einde - 16:30 Europe/Brussels
Locatie

INSTITUT YEUNTEN LING ASBL

Promenade Saint-Jean l'Agneau 4
4500 Huy
België
+32 (0)85 27 11 88
yeunten.ling@tibinst.org
Hoe in Yeunten  Ling geraken ?
Georganiseerd door

INSTITUT YEUNTEN LING ASBL

+32 (0)85 27 11 88
yeunten.ling@tibinst.org
Delen

Ontdek wat mensen zien of zeggen over dit evenement en neem deel aan het gesprek.